Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477523
Прогноз погоди
Міський голова – за швидке оформлення субсидій
28 квітня 2010 року 18:27

     28 квітня в прес-центрі міської ради відбулася нарада по спрощенню отримання субсидій для населення. Нараду проводила з керівниками відділу субсидій, керівниками комунальних та житлових підприємств Віра Шелудченко.

       Заступник начальника відділу соціального захисту населення Житомирської міської ради Людмила Ліпінська висловила дві пропозиції щодо мінімально короткого терміну отримання субсидій.

         Перша пропозиція була про електронний обмін інформацією між соціальною службою та підприємствами і організаціями, які видають необхідні довідки для оформлення допомоги.

         Друга стосувалася створення «єдиного вікна» в управлінні соціального захисту, де людина могла б отримати всі необхідні довідки для оформлення субсидії.

         Вислухавши всі «за» і «проти» кожної пропозиції Віра Шелудченко віддала перевагу електронному обміну, зазначивши, що технологічний прогрес не стоїть на місці і рано чи пізно ми до цього все рівно прийдемо. Міський голова дала завдання протягом місяця підготуватися відповідним службам до переходу на електронній обмін інформацією і скоротити до мінімального терміну отримання субсидії.

         З 1 червня 2010 року всі служби мають працювати за новою системою. 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare