Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 43
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 479397
Прогноз погоди
Акція «Допоможи конкретній людині» триває
28 квітня 2010 року 08:53

У рамках програми «Турбота» триває благодійна акція «Допоможи конкретній людині», започаткована міським головою Вірою Шелудченко. За допомогою цієї акції житомирянка Станіслава Карпінська отримала матеріальну та грошову допомогу.

      «Поряд із реалізацією державних соціальних програм, управління праці та соціального захисту населення, займається втіленням у життя місцевих соціальних програм таких як «Турбота», які дають можливість більш ефективно підтримувати найбільш уразливі групи населення», - зазначила міський голова В.Шелудченко. Вона також запевнила, що влада не залишає таких людей напризволяще, намагаючись допомогти їм розв’язати їхні складні життєві проблеми.  

Так, у 2009-2010 роках до міськвиконкому за допомогою зверталася житомирянка Карпінська С.С. Вона ветеран праці, яка має великий трудовий стаж та невелику пенсію, яку ледь вистачає на життя. А якщо мова заходить про лікування, то тут стає зовсім сутужно. 

 

 «Я прийшла за допомогою до заступника міського голови Івана Заінчковського, він мені порадив звернутися до управління соціального захисту, а також розповів про програму «Турбота». Спочатку я не повірила, що мені допоможуть, але виявилася, що я була не права. Я дуже вдячна міському голові, що вона дбає про таких людей як я», - розповідає Станіслава Карпінська.

 

 Карпінській С.С. вже другий рік надаються різні види соціальної допомоги.

 

 

 

 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare