Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 48
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477058
Прогноз погоди
"Житомир готовий до надзвийчайних ситуацій” - заступник міністра В.О.Романченко
23 квітня 2010 року 10:17


З 12 по 21 квітня в Житомирі проводилась комплексна перевірка реалізації державної політики у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, готовності органів управління і сил реагування до дій при виникненні надзвичайних ситуацій.

До перевірки  залучались управління та відділи міськвиконкому, спеціалізовані служби цивільного захисту  міста, учбові заклади, 24 потенційно небезпечних  об’єкти та ряд інших суб’єктів господарювання. Також в ході перевірки протягом 12 та 13 квітня 2010 року в місті проводились практичні дії щодо реагування сил та засобів на умовні надзвичайні ситуації.

За словами  профільного заступника Житомирського  міського голови Ігоря Гундича, під час відпрацювання ввідних до практичних дій було залучено мобільну оперативну групу міськвиконкому, медичну службу, аварійні служби життєзабезпечення міста, службу охорони громадського порядку, СЕС, а також підрозділи пожежно-рятувальної служби головного управління МНС України в області. Формування міських служб до місць виникнення надзвичайних ситуацій прибули вчасно.

21 квітня 2010 р. в обласній державній адміністрації  під керівництвом  заступника  Міністра НС України В.О. Романченка  було підведено підсумки роботи комісії. По багатьом параметрам робота керівництва міста з питань цивільного захисту суттєво змінилась в кращу сторону. Результати перевірки отримали позитивну оцінку на державному рівні. 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare