Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 479385
Прогноз погоди
Твоє серце в твоїх руках
22 квітня 2010 року 17:18

Стреси, проблеми в сім'ї та на роботі є чинниками не лише поганого настрою, а й серцево-судинних захворювань, які, на жаль, є «лідерами» причин смертності та інвалідизації населення України. Тому дана проблема з медичної поступово перейшла в соціальну, а першим кроком, де вирішення будь-якої проблеми, є небайдужість до свого здоров'я.

З метою подолання саме цієї проблеми, 15 квітня в місті Житомир на базі Житомирського інституту медсестринства розпочала свою роботу регіональна програма Всеукраїнського соціального проекту «Здорове серце», в рамках якої не лише лікарі, а й пацієнти мали можливість у професійній, але, одночасно, і в доступній формі почерпнути інформацію про причини розвитку та загострення хвороб серця та судин.

Першим кроком до поставленої мети стала науково-практична конференція для спеціалістів, адже саме через лікарів пацієнти отримують достовірну та актуальну інформацію про стан свого здоров’я. На продовження соціальної програми «Здорове серце» 16 квітня була проведена лекція для пацієнтів за участю провідних фахівців у сфері превентивної медицини, де слухачі змогли отримати актуальну інформацію про серцево-судинні захворювання та їх профілактику з першоджерел, а з нею і відповіді на свої запитання. Крім того, ключовим моментом проведення соціальної програми стало безкоштовне вимірювання у населення таких важливих факторів ризику, як артеріальний тиск, рівень глюкози, холестерину в крові та коефіцієнт надлишкової маси тіла. Але даний проект на цьому не зупиняється, а продовжує активно розвивати дану програму по всій Україні.

Не будь байдужим до свого здоров'я, адже твоє серце у твоїх руках, бо життя багате на цікаві подорожі, почуття до коханих вам людей, і де не має місця серцево-судинним захворюванням, принаймні на найближчі 10 років.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare