Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481504
Прогноз погоди
Понад 300 вихованців підліткових клубів взяли участь у акції «Твій внесок у красу міста»
21 квітня 2010 року 23:52


Минулого тиждня вихованці підліткових клубів Міського культурно-спортивного центру провели акцію «Твій внесок у красу міста». Захід організований у рамках проекту міського голови «Творимо місто разом».

Вихованці центру разом із педагогами-організаторами, керівниками гуртків, тренерами прибирали від сміття територію, прилеглу до будинку, де знаходиться клуб. Як результат – 16 площадок повністю прибрані від сміття.

У акції взяли участь понад 300 вихованців міського культурно-спортивного центру та 50 педагогів.

«Суботники та чисті четверги проводиль колись регулярно. Про них часто згадують мої батьки та бабуся. Правда, і часи були інші, і люди – інші. Мені здається, що люди більше поважали працю іншого – менше смітили», - зазначила учасниця акції Ольга К. Вона також висловила сподівання, що акція гуртківців стане гарним прикладом для наслідування.

Інша вихованка клубу Олена З. ділиться враженнями: «Було дійсно весело і цікаво! Всі разом діти і дорослі. І самим потім як приємно дивитися на чисті вулиці. Той хто прибере сміття один раз, буде бережно ставитися до чистоти на вулицях міста щодня».

«На мою думку, прибирати територію, прилеглу до школи, підприємства, клубу, де ти займаєшся чи працюєш – це святе. Так само, як і прибрати у себе вдома, у дворі. Діти зазвичай з задоволенням відгукуються на пропозицію провести позапланове прибирання території. Такі акції – не просто вклад у красу міста, це ще й виховний момент для молоді», - зауважила начальник управління у справах сімї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно. 

У ході акції прибрано території за адресами:

вул. Щорса,34 

вул. Шевченка,102

вул. Рильського,1

вул. Довженка,49

пров. Чапаєва,30

пров. Шкільний,13

вул. Космонавтів,38

вул. Щорса,123

вул. М.Бердичівська,4

вул. Адмірала Щасного,7

вул. М.Бердичівська,4

вул. Шевченка,24

вул.Селецька,13

вул. Східна,68

вул. Київська,104/1

вул. Шелушкова, 45а



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare