Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 48
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482174
Прогноз погоди
Шістнадцятирічна житомирянка Аліна Соколовська здобула почесне ІІІ місце на турнірі найкращих дзюдоїстів України
21 квітня 2010 року 15:15

 На проведеному нещодавно в м. Харкові турнірі найкращих дзюдоїстів та дзюдоїсток України віком до 20 років, який проходив у рамках У Літніх Молодіжних Ігор України шістнадцятирічна спортсменка з м. Житомира Аліна Соколовська здобула почесне ІІІ місце. На шляху до нагороди Аліна перемогла більш титулованих і старших за себе суперниць, навіть неодноразову чемпіонку України та призерку чемпіонату Європи з Запоріжжя, і програла лише одну сутичку за вихід у фінал, припустившись однієї хибної помилки. Одинадцятикласниця школи № 14 м. Житомира, тренується з 10 років в ДЮСШ "Динамовець" у тренера Дмитренка Сергія Григоровича. Це найпочесніше, на даний час, досягнення цієї тендітної на вигляд, але дуже наполегливої дівчини. Успіх не випадковий: протягом останніх років вона неодноразово була срібною та бронзовою призеркою чемпіонатів України серед дівчат віком до 15 та до 17 років, неодноразово перемагала і була призеркою численних Всеукраїнських, Міжнародних турнірів серед дівчат, юніорок та навіть жінок.

На відділенні дзюдо спортивної школи (директор Довгалюк О.) тренер-викладач Дмитренко С.Г. почав працювати з 2002 року. В зал боротьби спорткомплексу "Динамо" до нього приходять на заняття близько 40 хлопців та дівчат віком від 7 до 23 років. Особливі успіхи мають дівчата.

Крім Аліни Соколовської призерками чемпіонатів України, Міжнародних та Всеукраїнських змагань ставали Ревуцька Кристіна (нині студентка університету МВС в м. Києві), Коваль Катерина (ліцей № 25), Шевчук Анастасія (ліцей № 25), яка 13 березня 2010 р. стала чемпіонкою престижного Міжнародного турніру "Київська весна" серед дівчат до 15 років. Намагаються не відставати від дівчат і хлопці – чемпіони і призери Всеукраїнських турнірів: Грінчук Владислав (ЗОШ № 28), Крисюк Андрій (ліцей № 25), Лісовський Ростислав (інститут медсестр.). Особливі надії тренер Дмитренко С.Г. покладає на цілеспрямованих Захарченка Сергія (ЗОШ № 28), Мороза Олександра (ЗОШ № 6), Свободу Артура (ЗОШ № 26), Токарчук Вікторію, Василевську Наталію (ЗОШ № 7) та зовсім юних: Жепжеруху Артема (гім. № 23), Ткачук Евеліну (ЗОШ № 8), Шевчук Катерину (ЗОШ № 6), Кондратюка Євгена (ЗОШ № 1), Абрамєйцева Кирила (ЗОШ № 16) та інших обдарованих і перспективних хлопчиків та дівчат.


















 










Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare