Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5526
візитів всього: 463571
Прогноз погоди
Віра Шелудченко посадила першу магнолію на Новому бульварі
16 квітня 2010 року 14:57
Сьогодні житомиряни вже можуть милуватись алеєю магнолій, яка з’явилась на Новому бульварі. У рамках програми «Творимо місто разом» компанія Київстар подарувала Житомиру 25 магнолій. Новий бульвар обрали за підсумками опитування, яке проводилось на сайтах міста.

Віра Шелудченко запевнила, що місце для магнолій знайти було не проблема. Головне – уберегти новостворену алею. Тому слідкувати за тим, щоб ніхто не поцупив дерева, будуть камери спостереження, встановлені на бульварі.

«Цього року житомиряни дуже ініціативні, активно долучились до Толоки. Люди навіть просили інвентар – і самі виходили прибирати двори. Саме тому, цього року ми вирішили піти далі і одночасно з толокою розпочинаємо ще один проект під назвою «Творимо місто разом!», - зауважила Віра Шелудченко. Ідея проекту полягає в об’єднанні зусиль міської влади, бізнесу, громадського сектору та всіх громадян. «Я переконана, що ініціатива кампанії «Київстар» стане чудовим прикладом для представників бізнесу, які працюють у Житомирі. Принцип має бути простим: робиш бізнес у цій громаді – маєш прибуток – допоможи громаді розвиватись. А ми зі свого боку завжди підтримаємо хороші ініціативи», - переконує міський голова.

Віра Шелудченко впевнена, що успіху досягають ті країни, де люди об’єднуються навколо ідеї, працюють разом, а влада – це лише один з трьох інструментів розвитку громади.

«Нехай магнолії радують усіх. Наше основне завдання – зробити рідне місто красивим та комфортним. І я думаю, що з такими ініціативами все у нас вдасться…» - переконана Віра Тимофіївна.


Віра Шелудченко посадила першу магнолію на Новому бульварі


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове