Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 45
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 464435
Прогноз погоди
Квіти з вулиці Московської буде перенесено
15 квітня 2010 року 16:13

       За дорученням міського голови Віри Шелудченко 15 квітня 2010 року відбулася зустріч заступника міського голови Івана Заінчковського з директорами ринків та торговцями квітів, на якій основною темою було питання перенесення торгівлі квітами з Московської, 10 в найбільш зручні для торговців місця на ринки міста Житомира. 
      Розпочалася зустріч з презентації проекту реконструкції вулиці Московської, 10, яку провів головний архітектор міста Житомира Сергій Руденко. Було показано сьогоднішній жахливий стан цієї вулиці та той вигляд, який вона має отримати за деякий час. 
    Наступним етапом зустрічі були пропозиції директорів ринків, які запропонували близько 280 місць на ринках. За попередніми підрахунками це в 5 раз більше ніж потрібно підприємцям. Також, варто зазначити, що пропозиції були дуже різні, від готових павільйонів з усіма комунікаціями, до асфальту на якому квітникарі можуть побудувати торгові місця на свій смак та потребу.
     Закінчилися переговори тим, що підприємці з вулиці Московської пообіцяли до 27 квітня 2010 року повідомити міському голові, директорам ринків та засобам масової інформації на який ринок вони перенесуть свій бізнес.






















































































































































Фото Сергія Роздума

Управління по зв'язках з громадськістю




Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове