Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 475870
Прогноз погоди
Акція «Допоможи конкретній людині» триває
15 квітня 2010 року 09:55

 

У рамках програми «Турбота» триває благодійна акція «Допоможи конкретній людині», започаткована міським головою Вірою Шелудченко. За допомогою цієї акції житомирянин Юрій Домбровський отримав півтори тисячі гривень допомоги.

 

«На жаль, уже звичним явищем великих та малих міст України стають люди, які не можуть забезпечити себе всім необхідним. Яким не вистачає навіть на мінімальні потреби, які потрібні людині. Вони - жертви окремих процесів у соціально-економічному житті суспільства», - зазначила міський голова В.Шелудченко. Вона також запевнила, що влада не залишає таких людей напризволяще, намагаючись допомогти їм розв’язати їхні складні життєві проблеми.

          

Так, у лютому 2010 року до міськвиконкому за допомогою звернувся житомирянин Домбровський Ю.К. Він інвалід 1 групи і проходить курс лікування в онкологічному диспансері і у якого нещодавно сталася пожежа в квартирі. 

 

 «Спочатку був відчай, але я зібрався і вирішив боротися за життя і надалі. Добрі люди підказали звернутися до міської влади. Мене направили в управління соціального захисту, яке зараз займається вирішенням моїх проблем», - розповідає Юрій Домбровський.

 

Домбровському надали грошову допомогу та запропонували інші види соціальної допомоги.

 

 

 Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare