Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 47
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477452
Прогноз погоди
Житомирська молодь допомогла підготувати алею магнолій
14 квітня 2010 року 18:18

Житомирська міська рада у рамках програми «Творимо місто разом» спільно з компанією «Київстар» планує висадку алеї магнолій у Житомирі. Для цього на трьох житомирських сайтах було організовано опитування житомирян з приводу місця висадки. З невеликим відривом переміг Новий Бульвар.

Сьогодні, 14 квітня житомирська молодь зробила свій внесок у красу міста. Молоді люди – студенти різних житомирських ВУЗів готували ґрунт для висадки магнолій та кущів троянд.

 «Нам розповіли про майбутню алею і запропонували трошки попрацювати. Я навчаюсь у другу зміну, а тому зміг прийти і допомогти. Сподіваюсь, що ці дерева і троянди простоять тут довго і ми зможемо багато років гуляти гарною алеєю»,  — говорить студент ЖДТУ Ілля Аверянов.

«Цілісність насаджень контролюватиме камера цілодобового спостереження, яка буде незабаром встановлена в рамках програми «Безпечне місто», — розповідає заступник житомирського міського голови Ігор Гундич.

Окрім 25 магнолій буде висаджено 45 кущів троянд, а також встановлено урни та гарні лавки, зручність яких житомиряни вже оцінили.

До працюючих студентів долучались перехожі житомиряни, причому від малого до великого. Тож, творімо місто разом!













Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare