Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 43
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479572
Прогноз погоди
З турботою про пасажирів
13 квітня 2010 року 22:21

У рамках Міжнародного Дня єдиних дій залізничників, 13 квітня 2010 року Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взяв участь у соціально-просвітницькій  акції «Формування здорового способу життя».

 

«Мета цієї акції - інформувати житомирян та гостей міста щодо отримання соціальних та індивідуальних послуг, популяризація та дотримання здорового способу життя, профілактика шкідливих звичок», - зазначила директор Центру Ольга Юрченко.

  

На залізничному вокзалі міста Житомира щопівгодини із гучномовця лунали заклики та інформаційні повідомлення про здоровий спосіб життя. Спеціалісти Центру розповсюджували рекламно-інформаційні буклети, листівки та брошури. У них «чорним на білому» викладені переваги здорового способу життя над наркоманією, тютюнокурінням та алкоголізмом.

  

Для пасажирів залізниці було організовано безкоштовне медичне обстеження (вимірювання артеріального тиску, отримання консультацій щодо правил самостійного вимірювання тиску, проведення дослідження «калькулятор кальцію»), надавалися соціально-педагогічні, юридичні та інформаційні послуги.




Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare