Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 47
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 464487
Прогноз погоди
За 5 років – допомога 25 тисячам житомирян
14 квітня 2010 року 13:18

Сьогодні, 14 квітня 2010 року,  Житомирський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді святкує своє 5-ти річчя. І свій День народження Центр святкує у колі дітей з функціональними можливостями – проводить щорічний фестиваль «Повір у себе, і в тебе повірять інші».

            «Символічним є те, що цьогорічний фестиваль приурочений п’ятиріччю Центу соціальних служб, Центру, працівники якого допомагають людям знайти віру у собі, віру у майбутнє», - зазначила міський голова Віра Шелудченко.

 

Фестиваль розпочнеться о 15.00 год. У Міському палаці культури (вул. 1-го Травня, 12/5).

 

 

Довідково

Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді створений з метою організації та проведення у місті соціальної роботи із соціально-незахищеними категоріями сімей, дітей та молоді.

Протягом 5-ти років для надання комплексної соціальної допомоги до Центру звернулося близько 25 тис. осіб, було надано близько 60 тис. соціальних  послуг.

На базі Центру створено 6 спеціалізованих  формувань  та 7 консультаційних пунктів.

ЖМЦСССДМ опікується різними категоріями населення, це діти, сім’ї, діти та молодь з функціональними обмеженнями, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також особи з їх числа.

Центр координує  діяльність з профілактики негативних явищ у підлітковому та молодіжному середовищі міста.

При Центрі працює Школа волонтерів, де за 5 років пройшли навчання близько 1 тис. волонтерів.

З метою впровадження соціальної молодіжної політики Центр тісно співпрацює з управліннями, відділами міської ради, правоохоронними органами, громадськими організаціями, благодійними фондами м. Житомира.

Протягом п’яти років Центр налагодив тісні зв’язки з громадськими організаціями, благодійними фондами не тільки України, а й із міжнародною спільнотою. Завдяки цій співпраці до впровадження соціальної молодіжної політики залучаються волонтери та міжнародні організації Чехії, Німеччини, Італії, Японії, Кореї та інших країн світу.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове