Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 476971
Прогноз погоди
Сьогодні: в Україні день трауру
12 квітня 2010 року 10:36

Міський голова Віра Шелудченко виразила співчуття польському народові у зв’язку із загибеллю президента Леха Качинського та еліти польської нації.

«Від імені усієї громади Житомира та від себе особисто хочу висловити глибоке співчуття з приводу страшної трагедії, яка сталась 10 квітня. Смерть президента Леха Качинського стала справжнім ударом і для нас, житомирян. Нехай Бог посилає вам сили у такий складний для країни час.

У Житомирі польська громада є однією із найчисельніших в Україні. Тому трагічні події стали потрясінням для міста, а ваші сльози – близькими. Ми розділяємо вашу скорботу, низько схиляємо голови перед загиблими у страшній авіакатастрофі.

Житомиряни моляться за вічне спочивання Леха Качинського та його дружини, найкращих представників правління Польщі. Країна залишилась без людини, яка була батьком нації. Прийміть щирі співчуття у хвилину відчаю».

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare