Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 50
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482641
Прогноз погоди
Нарада з керівниками харчових підприємств
1 квітня 2010 року 10:59

 

31 березня 2010 року відбулася чергова зустріч міського голови Віри Шелудченко з керівниками підприємств харчової промисловості міста. Мета таких зустрічей – спілкування з представниками бізнесу м. Житомира, вияв фактів, що перешкоджають розвитку підприємств, і вироблення спільних рішень.

 

 

«Завдяки таким зустрічам ми знайдемо порозуміння та зможемо уникнути більшості проблем у цій сфері, вирішити актуальні питання для представників бізнесу», - запевнила міський голова Віра Шелудченко.

 

 

Міський голова також зазначила, що міська рада завжди розраховує на підприємців, як на найбільш динамічну, активну групу. «Тому разом ми обов’язково знайдемо шляхи створення найбільш сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу», - зауважила В.Шелудченко.


У нараді взяли участь заступник міського голови Іван Заінчковський, начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Василь Сухораба, спеціалісти управлінь міської ради, які найбільш співпрацюють з підприємцями:  департаменту економічного розвитку, департаменту власності та ринкового регулювання, управління земельних ресурсів, КП «Упавління комунального майна».

 

 

У ході зустрічі обговорено ряд проблемних питань, які заважають підприємствам повноцінно працювати. Зокрема,  схвильовані підприємці постійними змінами у законодавстві та малими термінами впровадження змін. Були зазначені також проблемні питання співпраці бізнесу та контролюючих органів. Не менш болючим для керівників є відключення підприємств від електро- та газопостачання. На що начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Василь Сухораба запропонував підтримку та зауважив: «Жодне підприємство області не може бути відключене від мереж без повідомлення головного управління промисловості. Тому звертайтеся до нас у таких випадках».

 

 

Міський голова Віра Шелудченко наголосила, що з боку міської влади харчовики отримують необхідну підтримку, щоб житомиряни змогли придбати продукцію виробників свого міста за доступними цінами та у зручних для них місцях.

 

 

 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare