Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 41
візитів сьогодні: 5561
візитів всього: 475815
Прогноз погоди
Фестиваль "Голос Землі" в місті Житомирі
28 квітня 2016 року 16:51
Ось уже шістнадцятий рік поспіль у Житомирі проводиться екологічний фестиваль «Голос Землі», присвячений питанням ощадливого та раціонального використання енергетичних ресурсів серед шкільної молоді. Цьогоріч свято відбулося 20 квітня за підтримки Житомирської міської ради та проекту «Енергоефективність у громадах», що впроваджується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
До участі у фестивалі долучились учнівські та педагогічні колективи навчальних закладів, а також представники органів місцевого самоврядування міст-членів консорціуму, очолюваного Житомирською міською радою, – Житомира, Бердичева, Коростеня та Новограда-Волинського.
У рамках заходу найкращі агітбригади шкіл, які беруть участь у впровадженні освітніх кампаній з енергоефективності, продемонстрували яскраві виступи, головною метою яких було залучити дітей та дорослих до спільного вирішення питань, пов’язаних зі збереженням довкілля та раціональним використанням енергетичних ресурсів, що в перспективі сприятиме підвищенню енергетичної безпеки на регіональному та національному рівні.
Учасники фестивалю мали змогу представити свої досягнення та обмінятися досвідом у сфері енергозбереження. Підсумком заходу стало урочисте нагородження всіх учасників подяками та заохочувальними подарунками.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове