Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481524
Прогноз погоди
З нагоди 30-тої річниці аварії на Чорнобильській АЕС ліквідаторів нагородили грамотами
27 квітня 2016 року 15:37

Міський голова Сергій Сухомлин зустрівся з представниками громадських організацій чорнобильців м. Житомира, ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС та членами їх родин. Сергій Сухомлин подякував ліквідаторам за їх мужність, героїзм і самовідданість, проявлені під час ліквідації наслідків аварії, а також нагородив присутніх почесними грамотами виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Під час зустрічі також обговорили проблеми та співпрацю чорнобильців і влади на всіх рівнях. Серед проблем піднятих ліквідаторами: лікування та оздоровлення, пільговий проїзд в громадському транспорті, пенсійне забезпечення. Мер міста наголосив, що міська рада докладе максимум зусиль, аби підтримати ліквідаторів аварії на ЧАЕС та їх родини. Зокрема, він зауважив, що наразі опрацьовується питання щодо внесення змін до Міського бюджету для виділення коштів на забезпечення постраждалих, від наслідків аварії, медикаментами. 

Також у міській раді проводиться робота із запровадження у Житомирі єдиного електронного квитка, що, за словами Сергія Сухомлина, дозволить пільговим категоріям житомирян розраховуватися за проїзд у громадському транспорті карткою без прямого контакту з водієм.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare