Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 41
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479547
Прогноз погоди
Дебютний матч МФК "Житомир" проти ФК "Малинськ" в аматорах зібрав рекордну кількість вболівальників
25 квітня 2016 року 17:06
В суботу, 23 квітня, в Житомирі відбувся дебют МФК "Житомир" в аматорському чемпіонаті України. Матч проти ФК "Малинськ" з Рівненщини зібрав на стадіоні спартак рекордну кількість відвідувачів - 2500 чоловік. Не всім вистачило місця на трибунах. Люди стояли навколо поля і сиділи на дахах прилеглих будинків. 
На жаль, МФК "Житомир" поступився більш досвідченому супернику, але сезон лише починається і команда має час, щоб провести роботу над помилками. В будь-якому разі в місто повернувся великий футбол, а вболівальники безсумнівно отримали купу емоцій вболіваючи за свою команду.
Гра розпочалася без традиційної розвідки. А вже на 18 хвилині гравець ФК "Малинськ" головою відкрив рахунок. Житомиряни спробували відігратися і створили декілька небезпечних моментів, але воротар гостей врятував свою команду. До середини тайму гра вирівнялася, але на 42 хвилині гостям вдається забити другий гол у ворота житомирян.
Після відпочинку житомирські футболісти практично на рівних грали з суперниками, але гравцям "Малинська" поступово вдалося отримати позиційну перевагу і на 73 хвилині забити третій гол. 
Заключні хвилини пройшли вже за переваги житомирян, які аж ніяк не бажали програвати із "сухим" рахунком. І вже в доданий арбітром час Богдан Марченко зумів абити єдиний м'яч у ворота суперників - 1:3! Тренери команд прокоментували гру так:
"Гра була на зустрічних курсах. Може, дещо краще володіли м'ячем ми і заслужено після першого тайму перемагали. В другому тайму була гра більш на утримання результату, нам вдалося це зробити. Ми ще третій м'яч забили, хоча й пропустили під кінець. МФК "Житомир" - хороший суперник і ми дуже були раді грати у вас в Житомирі. Кількість вболівальників просто вразила. Їх було просто неймовірно багато", - зазначив тренер ФК "Малинськ" Олександр Цюх.
"Є проблеми із зіграністю. Це видно і по моменту з першим пропущеним м'ячем. І на початку другого тайму могли забивати. Тоді гра могла скластися зовсім по іншому. Але хлопці старалися і я їм за це вдячний. Хочу подякувати також вболівальникам. Підтримка трибун була просто шаленою. Ніхто навіть не чекав, що прийде стільки людей. Саме завдяки вболівальникам ми боролися до останнього і навіть змогли забити м'яч. Тепер головне, аби до наступної гри відновилися травмовані футболісти. Це наші ключові гравці. Будемо працювати далі", - розповів тренер МФК "Житомир" Сергій Гвоздь.
 
До речі, в іншому матчі групи 1 "Гірник" з львівщини вдома розгромив іншого новачка в аматорах, ФК "Луцьк" з рахунком 7:0.
Таким чином після першого туру в групі 1 лідирують "Гірник" і "Малинськ". МФК "Житомир" - на третій позиції.
Наступну гру в аматорах МФК "Житомир" проведе знову в Житомирі. Матч відбудеться в суботу, 30 квітня, на стадіоні "Спартак". Суперником житомирських футболістів стане чинний володар аматорського кубку, команда "Гірник" із Львівщини.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare