Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 465150
Прогноз погоди
Конкурс на кращу концепцію відеоролика про Житомир триває
8 квітня 2016 року 18:59

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради нагадує житомирянам про конкурс на кращу концепцію відеоролика про місто і його мешканців, історію або сьогодення Житомира «Житомире! Я люблю тебе!».

«Це конкурс на ідею, сценарій, концепцію 3-4 хвилинного ролика про наше рідне місто. Наша головна мета – патріотичне виховання молоді, формування позитивного іміджу міста та активної життєвої позиції молоді. Ми завжди  підтримуємо творчі ініціативи. Я дуже здивована, що жодної заявки ми не отримали, а термін вже добігає кінця», - зазначає керівник управління Ірина Ковальчук.

За умовами міського конкурсу «Житомире! Я люблю тебе!», учасники мають подати заявки на участь та сценарій відеоролика до 01 травня 2016 року (до управління у справах сім’ї, молоді та спорту, каб.108) або на електронну адресу: ussms@zt.rada.gov.ua. 

Деталі і повний текст положення про конкурс за посиланням http://zt-rada.gov.ua/news/p5859

«Хочу наголосити, що відеоролик буде запущено до Дня міста. Загальний призовий фонд складає 60 тис. грн., буде пропорційно розподілено між переможцями. Часу залишилося дуже мало, тож я прошу всіх про поширення інформації. Це наше місто. Давайте кожен зробить свій вклад у його культурний розвиток», - зазначив Матвій Хренов, заступник міського голови з гуманітарних питань.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове