Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477020
Прогноз погоди
Котельну за адресою В.Бердичівська,70 тимчасово передадуть у користування першої лікарні, щоб не зривати роботу медичного закладу.
8 квітня 2016 року 18:05

Такий крок зумовлений тим, що наразі котельна КП «Житомиртеплокомуненерго»,  яка забезпечує роботу пральні  та дезинфікуючої камери лікарняного закладу, відключена від газу. Якщо котельна не працюватиме і надалі, функціонування лікарні буде під загрозою. Без гарячої води і пару установа не зможе забезпечити дотримання всіх санітарних вимог.

За словами директора КП «Житомиртеплокомуненерго» котельна відключена від газу у зв’язку з тим, що НАК «Нафтогаз України» ставить тепловим підприємствам по всій Україні вимоги, виконання яких потягне за собою витрати на оплату газу в подвійному розмірі.

«Ми не можемо піти на ці умови та допустити додаткових несанкціонованих витрат з бюджету підприємства та міста», - наголосив директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин.

Для того, щоб не ставити під загрозу безпеку пацієнтів та забезпечити безперебійну роботу пральні та дезинфекуючої камери в лікарні № 1, було знайдено наступний вихід. У Цивільному Кодексі України існує поняття «Договір позички» (ст 827). Відповідно до нього, одна сторона безоплатно може передати другій стороні річ для користування протягом встановленого строку, по закінченню якого, річ має бути повернена. Тому, аби не зривати роботу відділень ЦМЛ №1, виконкомом було прийнято рішення надати дозвіл на укладання договору позички між лікарнею та КП «Житомиртеплокомуненерго».

«Медичний заклад напряму  куплятиме газ, а «Теплокомуненерго», уклавши угоду з лікарнею, буде до 15 жовтня просто обслуговувати цю котельну. Після 15 жовтня поточного року угода втратить свою силу, котельна автоматично перейде назад на баланс нашого підприємства і ми почнемо працювати в стандартному режимі опалювального сезону», - роз’яснив Дмитро Рогожин.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare