Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 39
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 476645
Прогноз погоди
У Житомирі проходить загальноміське прибирання
4 квітня 2016 року 16:56
З 29 березня до 29 квітня 2016 року у Житомирі  проходить  місячник благоустрою та весняного прибирання міста. На сьогодні до прибирання території Житомира активно долучилися житлово-комунальні підприємства, облаштовуються сміттєві майданчики, проводиться ремонт-фарбування контейнерів. ЖЕКами та приватними структурами, які надають житлово-комунальні послуги, впорядковуються  дитячі майданчики. Про це  зазначалося сьогодні, 4 квітня, під час першого засідання штабу з організації і координації робіт з проведення весняного загальноміського благоустрою та санітарного прибирання міста.
 
Виконавчі органи міської ради підготували плани проведення прибирання та благоустрою міста. Загальний план  заходів буде скореговано до наступного засідання штабу. До загальноміського прибирання буде залучено підприємства, установи та організації різних форм власності,  заклади освіти, охорони здоров’я, громадські  та релігійні  організації тощо.
 
«Основне завдання на сьогоднішній день – залучити громадськість, зорганізувати максимальну кількість людей. До прибирання міста долучаться і депутати міської ради», - наголосив профільний заступник міського голови Олександр Фещенко.
 
Олександр Марцун, начальник управління комунального господарства, закцентував увагу присутніх на тому, що не потрібно білити чи фарбувати  бордюри, які зроблені з природного каменю,  та нагадав, що висадку дерев слід погоджувати з управлінням архітектури міської ради, аби уникнути можливість проведення комунікації.
 
План заходів по організації та проведенню весняного та санітарного прибирання міста з 29.03.по 29.04.2016 року дивитися тут.
 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare