Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482027
Прогноз погоди
Шановні суб’єкти господарювання та мешканці міста!
31 грудня 2014 року 10:09
Шановні суб’єкти господарювання та мешканці міста!
 
Нагадуємо, що 06.08.14 виконавчим комітетом Житомирської міської ради прийнято рішення  №326 «Про додаткові заходи безпеки та дотримання громадського спокою», яким заборонено використовувати піротехнічні засоби (феєрверки, петарди, ракети та інші вибухові пристрої) на території  м. Житомира до моменту завершення антитерористичної операції.

Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію в державі, з метою забезпечення прав та законних інтересів мешканців міста, зважаючи на постійну загрозу проведення терористичних актів  та заради прояву поваги до співвітчизників, що беруть участь в зоні АТО, недопущення соціальної напруженості, пов'язаної з особливим характером сприйняття піротехнічних ефектів жителями міста, гостями та тимчасово переміщеними людьми, наголошуємо на обов’язковому дотриманні заборони  використання салютів, феєрверків та піротехнічних засобів на території м. Житомира під час проведення новорічних святкувань та до моменту завершення антитерористичної операції.

Сподіваємося на розуміння та дотримання громадянами періоду "тиші".


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare