Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477326
Прогноз погоди
Прес-конференція гурту "Авіатор"
30 грудня 2014 року 17:08
Про соціальні ініціативи  гурту «Авіатор» йшлося на прес-конференції, що відбулася 30 грудня у прес-центрі  Житомирської міської ради.
 
Учасниками заходу були в.о. міського голови Любов Цимбалюк, начальник управління освіти  Житомирської міської ради Валентин  Арендарчук, завідувач Науково-методичного центру управління освіти Тетяна Мяновська, методист Науково-методичного центру управління освіти міської ради Наталія Шикирава, заступник директора Житомирської спеціалізованої школи-інтернату №1 Тетяна Федорчук, керівник гурту «Пролісок» Світлана Іщук.
 
Один з організаторів заходу модератор Іван Мартинчук на початку засідання сказав, що цей колектив одним з перших долучився до благодійних акцій на підтримку чисельних соціальних програм у Житомирі.
 
«На початку грудня хлопці звернулися до Любові Цимбалюк як до соціального партнера з офіційним запрошенням та надіслали 100 квитків на концерт. 18 грудня гурт святкував  10-річчя творчої кар’єри»,  - додав він.
 
Учасники «Авіатора» отримали подяки від виконавчого комітету міської ради та управління освіти за соціальні ініціативи та організацію благодійних акцій, спрямованих на підтримку воїнів АТО, вагомий внесок у соціально-культурний розвиток міста .

«Ця подяка – це лише невелика часточка вдячності. Я вдячна вам від імені всіх діток, які були на концерті хочу подякувати вам за те, що ви саме ті люди, які започаткували даний проект, за те, що ви завжди поряд з житомирською  громадою, що ви справжні українці та справжні житомиряни», - звернулася до гурту Любов Цимбалюк.
 
Тетяна Федорчук подякувала гуртові та  Любові Цимбалюк за запрошення: «Дивитися у задоволені очі дітей - найбільше щастя. Дякую вам за те, що долучаєтесь до мрій дітей».

Світлана Іщук додала: «Поїздка на велику сцену – це надзвичайна подія у житті дітей. Я вам безмежно вдячна за запрошення і за те, що ви зробили щасливими дітей».
 
Діти, які побували на концерті, поділилися своїми враженнями. «Ми захоплюємося вашою творчістю, отримуємо велике задоволення від пісень. Довго будемо  згадувати цей концерт, феєричний, драйвовий та незабутній»,– подякувала учениця  Житомирського міського ліцею № 25 Вовкогон Аліна.
 
«Наша місія  – дарувати радість людям на сцені, бо ми люди творчості. Музика і мистецтво лікують. Для нас важливим є, наскільки молодь любить і відчуває нашу музику та наскільки ми є сучасними. Ми бажаємо здоров’я всім вам та вашим підопічним», - зазначив соліст гурту Дмитро Тодорюк.

Андрій Сторож відмітив тенденцію міста Житомира  до проведення благодійних акцій. «Ми допомагаємо тим, чим можемо.  Воювати ми не вміємо, ніколи не тримали в руках зброю, хоча якщо доведеться – будемо тримати Творчість для нас – це основна зброя, якою ми лікуємо людей, які того потребують», - сказав він.

«Сьогодні, як ніколи, я гордий тим, що я житомирянин», - сказав Ігор Воєвуцький.
 
Житомирські школярі подарували солістам гурту листівки з побажаннями. В свою чергу учасники «Авіатора»  вручили їм на згадку диски з власними піснями.
 
На останок Любов Цимбалюк привітала присутніх зі святами та звернулася до гурту «Авіатор»: «Сподіваюся, що  цей проект – це продовження нашої справи, що ви завжди будете разом з нами і ми разом будемо втілювати гарні проекти. Я бажаю вам здоров’я, успіхів, родинного затишку і, головне, миру. Я твердо вірю, що він наступить».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare