Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 481621
Прогноз погоди
Маленьких пацієнтів привітали з новорічними святами
30 грудня 2014 року 13:33
У міській дитячій лікарні відбулася соціальна новорічна акція для дітей, які перебувають на стаціонарному лікування. З вітаннями та новорічними подарунками до маленьких пацієнтів завітали Дід Мороз зі Снігуронькою та в.о. міського голови Любов Цимбалюк.
 
Наймолодші пацієнти лікарні раділи зустрічі та із захопленням розповідали вірші та співали пісень, за що й отримали солодкі подарунки.
 
В.о.міського голови Л.В. Цимбалюк зауважила, що найбільше свят та подарунків чекають діти: «Діткам, що лікуються, особливо потрібна увага. Адже Новий рік – це, у першу чергу, свято дитячої радості. І ми, дорослі, повинні це свято для них створити».
 
Керівник міста побажала маленьким житомирянам та їх батькам міцного здоров’я та миру в державі: «Дуже хочу, щоб усі різдвяні та новорічні свята ви зустрічали в затишному родинному колі. Нехай збуваються всі ваші мрії!».

Всього акцією охоплено 260 дітей, які наразі проходять лікування у дитячій міській лікарні.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare