Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 477192
Прогноз погоди
Звіт КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира»
25 грудня 2014 року 12:11
За звітний період  надано 106 приписів, вимоги яких, виконано на 85% інші залишаються на контролі до їх виконання, складено 10 адміністративних протоколів згідно ст. 152 КУпАП.
 
Продовжено  контроль за виконанням вимог доручень по припиненню несанкціонованої торгівлі на вулицях міста, у ході роботи складено 2 адміністративних протокола на осіб, які самовільно встановили торговельне обладнання, щоденно проводиться рейд по припиненню несанкціонованої торгівлі в районі Житнього ринку.
 
По факту самовільного розміщення тимчасових споруд для здійснення торговельної діяльності та порушення існуючого благоустрою під час проведення зазначених робіт складено 2 адміністративних протокола, які направлено на розгляд адміністративної комісії за місцем проживання порушників: вул. Баранова 125, вул. Вітрука, 9.
 
На виконання рішення МВК від 29.03.12 р. № 325 « Про затвердження правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомирі» інспекторами лінійного відділу продовжується  робота з керівниками підприємств, установ, організацій, фізичними особами підприємцями по встановленню урн для сміття поруч з приміщеннями, об’єктами підприємницької діяльності, де вони відсутні. В ході роботи надано 14 приписів.
 
Під час здійснення контролю за станом благоустрою територій міста, виявлено самовільне складування будівельних матеріалів та відходів за межами власних земельних ділянок.  По факту порушення на власників складаються  протоколи, надаються приписи. Проведено рейд по вул. Транзитній та Фруктовій, в ході роботи надано 11 приписів, складено 2 адміністративних протокола.
 
Сумісно з представником КП «ЕШС» Житомирської міської ради проведено рейд по виявленню та притягненню до адміністративної відповідальності осіб, які влаштували відвід господарських витоків до дренажної канави відкритого типу від приватних домоволодінь. По факту порушення складено 2 протокола відповідальність за які передбачена ст.152 КУпАП.
 
Проведено роботу по виявленню та притягненню до адміністративної відповідальності осіб, які порушують правила розміщення реклами та проводять розклейку оголошень на опорах освітлення, деревах, фасадах будинків та інших об’єктах благоустрою.  Складено 2 адміністративних протокола.
 
Викликає занепокоєння те, що  деякі об’єкти підприємницької діяльності та навіть заклади культури здають в оренду під здійснення торговельної або іншої діяльності власні приміщення не попередивши орендарів про існуючі норми та правила. В зв’язку з чим після проведення заходів або інших акцій залишаються заклеєними всі опори. Орендодавці у даному випадку залишаються в стороні. Як приклад  виступ співачки в Житомирському драматичному театрі ім.  І. Кочерги, після якого залишились  заклеєними афішами всі центральні вулиці міста.  По факту порушення направлено лист до управління культури з проханням попередити підвідомчі заклади, щодо недопущення зазначених порушень.
 
Перевірено виконання раніше наданих приписів :
- комунальними службами міста проведено роботи по накриттю оглядових колодязів кришками по вул. Л.Українки, 3; БОС1/431,
- після надання припису власником магазину організовано роботи по впорядкуванню прилеглої території.
 
Під час  здійснення контролю за станом благоустрою території міста, виявлено та взято на контроль відсутні кришки люків оглядових та приймальних колодязів за адресами :
- вул. Баранова, 87 ( тротуар);
- вул. Войкова, 11 (проїжджа частина);
- вул. Ватутіна, 55(вздовж тротуару);
- пр. Миру, 21 (місцевий заїзд).
 
Робота інспекції в напрямку покращення стану благоустрою території міста продовжується.

 

  • Фруктова, 7
  • вул. 1 Травня
  • 1 Транзитний, 52
  • вул.Баранова, 125
  • вул. Вітрука, 9
  • Вул.Лесі Українки, 3
  • проспект Миру, 4
  • проспект Миру, 4


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare