Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482309
Прогноз погоди
Дітей з особливими потребами привітали зі святом – Днем Святого Миколая
19 грудня 2014 року 19:01

Сьогодні, 19  грудня 2014  року, пройшла  благодійна акція,  організована  центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів Житомирської міської ради за сприяння в.о. Житомирського міського голови Любові Цимбалюк.  Близько 70 дітей з інвалідністю, які перебувають на обліку у центрі, стали глядачами дитячої вистави під назвою «Святий Миколай». Яскраве театралізоване дійство маленьким житомирянам подарував творчий колектив «Веселкові барви» (с.Піски). 

Організатори повідомили, що вже не вперше співпрацюють з цим акторським ансамблем:«Вони часто приїжджають і показують діткам вистави».

Любов Цимбалюк звернулась до присутніх: «Дозвольте привітати вас із сьогоднішнім святом. Хочу побажати, шановні батьки, щоб ваші діти виросли такими, якими ви їх бачите в майбутньому, щоб вони виросли гарними українцями. І хочу попросити від нас всіх у Нього (Чудотворця) для нас, всіх житомирян, для всієї України, миру. Вітаю вас зі святом. Успіху, здоров’я і головне – миру». Також в.о. міського голови подарувала дітям «будиночок щастя», наповнений цукерками та запросила присутніх до частувань.
 
Привітати зі святом маленьких житомирян та їх батьків з нагоди Дня Святого Миколая  також завітали  народний депутат України Борислав Розенблат, депутат Житомирської міської ради Тетяна Шкуропат.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare