Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 464293
Прогноз погоди
Житомиряни отримали нагороди «За заслуги перед Збройними Силами України» та підтримку військових
19 грудня 2014 року 08:31
Відповідно до наказу начальника генерального штабу Головнокомандувача Збройних сил  України Муженка В.М. від 02 грудня 2014 року №678 за  вагомий особистий внесок у справу розбудови й розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій сфері життєдіяльності Збройних Сил України,  всебічну підтримку підрозділів Збройних Сил України, які приймають участь у антитерористичній операції в Східних областях України, та з нагоди Дня Збройних Сил України почесним нагрудним знаком «За заслуги перед Збройними Силами України» отримали Маківська Тетяна Іванівна – завідуюча редакцією інформації Житомирської обласної телерадіокомпанії та Толмачова Юлія Віталіївна – голова Житомирського благодійного фонду «Всесвіт за майбутнє». Також оголошено подяку Гончаренку Олександру Юрійовичу – волонтеру, приватному підприємцю.
 
Нагороди вручено в урочистій обстановці на початку засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради.

В.о.міського голови Любов Цимбалюк вручила подяки виконавчого  комітету Житомирської міської ради волонтерам та житомирянам, які приймають участь у антитерористичній операції в східних областях України Вовкогон Ларисі Василівні - директору 25 гарнізонного Будинку Офіцерів, Таргонському Олександру Сігізмундовичу – голові «Громадської організації Автомайдан» та Зубу Олександру Ізяславовичу - члену виконавчого комітету.

«Звичайно, ми робимо важливу та благородну справу: Любов Цимбалюк, Сергій Суомлин, Наталія Волинець, Олександр Таргонський, Діана із Миайлівської церкви, Євгеній Демчик, Євгеній Севрук, Юрій Шеремет, Олег Умінський, Віктор Шуляр та багато інших. Ми робимо це за велінням душі. Не хочу говорити про особистий вклад у народження нової країни, але мушу зазначити: сьогодні чітко видно «твою душу і совість та елементарну скромність»,- зауважив Олександр Зуб.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове