Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477069
Прогноз погоди
Зустріч народних депутатів з керівництвом міста та області
17 грудня 2014 року 16:25
16 грудня в прес-центрі Житомирської обласної державної адміністрації відбулась робоча зустріч керівництва міста та області з народними депутатами України, які пройшли від Житомирської області. Обговорити проблеми міста та області, можливі шляхи їх вирішення приїхали Володимир Арешонков, Вадим Кривенко, Павло Дзюблик та Борислав Розенблат.
 
Керівник міжфракційної групи «За Житомирщину» Павло Дзюблик запевнив, що депутати, які входять до даної групи, об’єдналися задля вирішення нагальних проблем нашого міста та області і будуть намагатися зробити зміни в законодавстві.

Народний депутат Вадим Кривенко на зустрічі зауважив, що житомирські депутати не просто здійснюватимуть законотворчу роботу, а лобіюватимуть інтереси Житомирської області.

Народний депутат Борислав Розенблат відмітив, що наразі найважливіше питання – це прийняття державного бюджету, від якого залежатиме життєдіяльність та соціальна захищеність жителів Житомирщини.

Володимир Арешонков наголосив на тому, що недостатньо буде просто працювати над створенням законів, потрібно співпрацювати усім разом.

В.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк на зустрічі подякувала депутатам за ініціативу зібратися разом і обговорити всі питання, які турбують місто та житомирян. «Хочу звернутися до вас від імені громади і висловити сподівання на стабільну, прогнозовану роботу. Пам’ятайте, що виборці чекають втілення у життя усіх ваших обіцянок», - зазначила Л.Цимбалюк.
 
Також вона наголосила, що у місті дійсно є нагальні проблеми, такі як: питання житлово-комунальної галузі, водогону, недостатньої  кількості дитячих садочків, система оподаткування комунальних підприємств, і більшість з них можна вирішити лише спільними зусиллями державної влади та органів місцевого самоврядування.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare