Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 477247
Прогноз погоди
Звіт КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира»
11 грудня 2014 року 12:46
За звітний період  надано 110 приписів, вимоги яких виконано на 84%, інші залишаються на контролі до їх виконання, складено 15 адміністративних протоколів згідно ст. 152 КУпАП.
 
Продовжено  контроль за виконанням вимог доручень по припиненню несанкціонованої торгівлі на вулицях міста. В ході роботи складено   адміністративний протокол на особу, яка самовільно встановила торговельне обладнання. Щоденно проводиться рейд по припиненню несанкціонованої торгівлі в районі Житнього ринку.
 
Проведено рейд по виявленню та притягненню до адміністративної відповідальності осіб, винних у розповсюдженні рекламних оголошень «Распродажа дубленок» на об’єктах благоустрою міста. По факту даного порушення складено 4 адміністративних протоколи на організаторів та осіб, які безпосередньо займались розклеюванням зазначених оголошень: вул. Небесної Сотні, пр. Миру.
 
За несвоєчасне відновлення асфальтового покриття, що спричинило незручності у користуванні місцевим проїздом по вул. Київській, 106, на начальника водопровідної мережі КП «Житомирводоканал» складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення та наголошено про необхідність своєчасного відновлення порушеного благоустрою.
        
За неналежне утримання сміттєзбірного майданчика, несвоєчасний вивіз твердих побутових відходів по вул. Бальзаківська, 4 на директора ТОВ «Екопоінт-Житомир» складено протокол згідно ст.152 КУпАП.
 
За неналежне санітарне утримання прилеглої території до маркету «Квартал», який розташовано по вул. Вітрука, 13, на завідуючу складено протокол, наголошено про необхідність своєчасного прибирання.
 
Також за порушення санітарних норм, а саме відсутності поруч з приміщенням магазинів «Живі квіти» (вул. Київська, 52) та «Взуттєвий бум» ( вул. Небесна Сотня, 16) урн для сміття, на керівництво складено протоколи.
 
Під час здійснення контролю за станом благоустрою інспекторами було виявлено роботи по переобладнанню камери для розміщення сміттєзбірних контейнерів в житловому будинку по проїзду 2–му Польової площі, 1. В зв’язку з тим, що зазначені роботи не підпадають під порушення, передбачені ст.152 КУпАП, але викликали обурення серед мешканців даного житлового будинку, було повідомлено балансоутримувача житлового будинку в особі керівника ЖБК «Космос» та правоохоронні органи про розпочаті роботи з метою встановлення їх законності: проїзд 2-й Польової площі, 1.
 
Під час здійснення контролю за станом благоустрою територій міста виявлено самовільне складування будівельних матеріалів за межами власних земельних ділянок.  По факту порушення на власників складаються  протоколи, надаються приписи. За минулий тиждень надано 11  приписів, складено 3 протокола: вул. Лермонтовська, 14, вул. Северина Наливайка, 106, вул. Свободи, вул. Северина Наливайка,82.

Несвоєчасно організували прибирання прилеглої території керівники об’єктів торговельної діяльності, про що складено відповідні протоколи :
- вул. Львівська, 14-а, кафе-бар,
- вул. Небесної Сотні, 30, магазин «Полісся-Продукт»,
 
Також перевірено виконання раніше наданих приписів:
Прибрано грунт з пішохідного тротуару, який було складовано мешканцем житлового будинку №50 по вул. Шелушкова, під час проведення робіт по встановленню паркана.
Після складання протоколу на відповідальних працівників ПАТ «Укртелеком» та неодноразових попереджень накрито тимчасовою кришкою люк оглядового колодязя по вул. Щорса, 145.
Працівниками КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради відновлено порушене під час проведення земельних робіт покриття місцевого заїзду по вул. Київська, 108.
 
 Робота інспекції в напрямку покращення стану благоустрою території міста продовжується.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare