Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 464438
Прогноз погоди
Житомирянка Катерина Хомяк стала чемпіонкою світу
10 грудня 2014 року 16:17
Сьогодні у прес-центрі Житомирської міської ради відбувся брифінг чемпіонки світу з боротьби самбо Катерини Хомяк серед кадетів.
 
Чемпіонат світу, в якому взяла участь та посіла перше місце серед кадетів у ваговій категорії 60 кг (15-16 років) вихованка ДЮСШ №2 Катерина Хомяк, проходив у м. Лімасол (Кіпр) з 4 по 7 грудня 2014 року. У вирішальному поєдинку Катерина перемогла білоруську спортсменку Яну Бяганську.
 
Вчора, 9 грудня, учасників та переможців Чемпіонату світу в  Міжнародному аеропорту «Бориспіль»  зустрічали віце-президент Національної Федерації Самбо України Вадим Рогач, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук та директор ДЮСШ №2 Людмила Новицька.
 
Катерина Хомяк розповіла: «Найтяжче було змагатися у півфіналі з росіянкою. Але ми розраховували на перемогу. На разі моя ціль – це потрапити до Збірної України з самбо та в майбутньому стати чемпіонкою світу серед дорослих».
 
«До чемпіонату ми готувалися два тижні, щодня було 2 тренування»,- зауважив тренер чемпіонки Вадим Голуб. Також він з гордістю заявив, що Катерина триразова чемпіонка України з самбо.
 
З перемогою  Катерину привітав заступник міського голови Олександр Бочковський: «Дуже приємно, що Житомир був представлений видатною спортсменкою на Чемпіонаті світу з самбо на Кіпрі. Катерина подарувала нам всім перемогу, золоту нагороду. Ми пишаємося тим, що маємо таких чудових тренерів, як Вадим Голуб, який підготував Катерину до високої нагороди».

Команда України посіла на дебютному чемпіонаті світу з самбо друге загальнокомандне місце. З Чемпіонату світу українські спортсмени привезли 11 медалей – 3 золотих, 4 срібних і 4 бронзових.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове