Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481904
Прогноз погоди
Управління з питань НС та ЦЗН міської ради інформує
10 грудня 2014 року 12:12
Управління з питань надзвичайних ситуацій
та цивільного захисту населення міської ради
інформує, застерігає та попереджає

УВАГА! ОЖЕЛЕДИЦЯ
Грудень місяць 2014 року супроводжується складним характером погоди, що проявляється коливаннями нічної та денної температури. Це призводить до утворення сильної ожеледиці.

З огляду на складні погодні умови щодо утворення сильної ожеледиці, які прогнозує обласний гідрометеоцентр на найближчі три доби, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до керівників суб’єктів господарювання, власників будинків та споруд з вимогою про необхідність організовувати та проводити роботи щодо максимального убезпечення маршрутів руху на закріплених територіях.

Враховуючи складну ситуацію на дорогах міста, просимо водіїв утриматись від використання автомобільного транспорту та максимально забезпечити дотримання правил дорожнього руху.

Утворення ожеледиці підвищує ризик отримання травм та створює небезпеку для життя громадян.

Щоб зменшити ризик травм в ожеледицю, дотримуйтесь таких порад: не тримайте руки в кишенях, адже це збільшує можливість не тільки падіння, але і більш важких травм, особливо переломів. Обходьте металеві кришки люків: як правило, вони вкриті льодом і  можуть бути погано закріплені, що додає травмувань. Не прогулюйтеся з самого краю проїжджої частини дороги: це небезпечно завжди, а на слизьких шляхах особливо.

Не виходьте без потреби на вулицю, якщо ви слабкі та неспритні. Зачекайте, поки не приберуть не розкидають пісок на обмерзлий тротуар.

Якщо ж ви впали і через деякий час відчули біль у голові, нудоту, біль у суглобах, якщо утворилися пухлини, терміново зверніться до травмпункту.
Пам'ятайте, що дотримання цих основних заходів безпеки та порад дозволить вам уникнути трагічних наслідків.

Будьте пильними, бережіть себе!


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare