Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5551
візитів всього: 476770
Прогноз погоди
У Житомирі змінили вартість проїзду у міському пасажирському транспорті
4 грудня 2014 року 10:36
Рішенням виконавчого комітету «Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування» встановлено вартість проїзду у розмірі 3 грн. на міських автобусних  маршрутах та 2 грн. в міському електротранспорті. Також змінено вартість місячних проїзних квитків.
 
«З прийняттям даного рішення збільшиться і контролююча функція громади. Збільшено вартість проїзду для житомирян, а отже ми, мешканці міста,  можемо і повинні вимагати від вас надання належних послуг, комфортного та безпечного перевезення, дотримання графіків руху маршруток, культури поведінки водіїв», - зазначила  в.о.міського голови Любов Цимбалюк, звертаючись до перевізників.
 
Рішення виконавчого комітету щодо зміни вартості проїзду набуде чинності з дня публікації у друкованому засобі масової інформації.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare