Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477317
Прогноз погоди
Житомиряни підтримують військових
4 грудня 2014 року 10:34
Чергова машина із продуктами харчування та необхідними речами відправилася сьогодні на схід країни для потреб військових.

«Це не одноразова акція і не демонстрація благородності, допомога нашим військовим - це наш громадянський обов'язок. До нас звернулися та надали список необхідних речей - сьогодні все зібрано і машина їде до наших хлопців, які захищають територіальну цілісність України та стоять на захисті нашого мирного життя», - зазначила в.о.міського голови Любов Цимбалюк.
 
Небайдужі житомиряни придбали буржуйки, електропилу, продукти харчування та засоби особистої гігієни.
 
Військовий Сергій зауважив, що до міської ради вони звернулися півтора тижні тому: «Дуже швидко відгукнулися на наше прохання і вже сьогодні ми завантажуємо машину необхідними речами».
 
Відправлення машини з допомогою для наших військових планується щоп’ятниці. В.о.міського голови Л.В.Цимбалюк закликала всіх бажаючих  долучатися до благородної справи.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare