Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 477532
Прогноз погоди
«Молодь Житомира проти рабства»
3 грудня 2014 року 21:41
2 грудня 2014 року в рамках проведення міського етапу всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» у 2014 році під гаслом «Від миру вдома до миру в усьому світі» у місті Житомирі Управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради та Житомирською міською громадською організацією «Авенір» було проведено міську акцію «Молодь Житомира проти рабства». Дана акція була приурочена до Всесвітнього Дня боротьби проти рабства та проходила у міському Будинку культури.

До даної акції долучилися учні професійно-технічних закладів міста: Житомирського вищого професійного технологічного училища, Житомирського професійного ліцею харчових технологій, Житомирського професійного політехнічного ліцею та Житомирського вищого професійного училища будівництва і дизайну та вихованці Міського культурно-спортивного центру.

Своє бачення проблематики сучасної торгівлі людьми до присутніх донесли актори соціально-інтерактивного театру Державного навчального закладу «Житомирське вище професійне технологічне училище». Вони представили глядачам виставу «Скажи рабству – НІ!».

В рамках акції, відбулося нагородження переможців міського конкурсу малюнку «Скажи «НІ!» торгівлі людьми». До участі у даному конкурсі були залучені вихованці дитячих підліткових клубів Міського культурно-спортивного центру міської ради.

На конкурс були представлені 22 роботи, як індивідуальні, так і колективні.   Вік учасників, що долучилися до конкурсу - від 6 до 16 років.

Переможці були обрані по трьом категоріям:
«молодша вікова категорія; малюнок»
  • 1 місце Шиманович Олександра
  • 2 місце Кушніренко Євгенія
  • 3 місце Піонтківська Єлизавета
«старша вікова категорія; малюнок»
  • 1 - Корзун Дмитро
  • 2 - Дорожінська Марина
  • 3 - Мінькова Маргарита
«колаж»
  • 1 - Підлітковий клуб «Супутник»
  • 2 - Підлітковий клуб «Мрія»
  • 3 - Підлітковий клуб «Юний гагарінець»
Дев’ять переможців отримали грамоти та призи від Управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, а також - подарунки та солодощі від Житомирської міської громадської організації «Авенір». Не оминули увагою представники ЖМГО «Авенір» й інших учасників конкурсу - всі, хто долучилися до даного конкурсу  отримали подяки та солодкі заохочення від організації.

Завершальним акордом у проведенні даної міської акції був перегляд всіма присутніми художнього тематичного фільму «Небезпечна гра. Не стань живим товаром!»


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare