Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482709
Прогноз погоди
Звіт КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира»
2 грудня 2014 року 22:03
Звіт КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради за період з 17.11.14  по  28.11.14 р.
 
За звітний період  надано 204 приписа,вимоги яких, виконано на 82% інші залишаються на контролі до їх виконання, складено 18адміністративних протоколів згідно ст.. 152 КУпАП.

Продовжено  контроль за виконанням вимог доручення №29 /Д п.4 по припиненню несанкціонованої торгівлі на вулицях міста, в ході роботи складено 8 адміністративних протоколів: вул. Київська, 124, вул. Київська 93, вул. Вітрука 13, БОС 1/66, вул. Щорса 131, вул. Гоголівська 1, вул. Київська 91.
 
Проводиться щоденна робота по припиненню несанкціонованої торгівлі в районі «Житнього ринку» за участю в комісії представників громадських формувань міста : пл. Житній ринок.
 
Під час здійснення контролю за станом благоустрою територій міста, виявлено самовільне складування будівельних матеріалів за межами власних земельних ділянок. По факту порушення на власників складаються  протоколи, надаються приписи. За звітний період надано 39  приписів, складено 3протокола: вул. Саєнко, 106, вул. Саєнко, 159, вул. Саєнка, 166, вул. Саєнко, 80, вул. Саєнко, 229
 
Одночасно інформуємо, що з метою впорядкування вулиць, тротуарів міста в період з 05.11.14р по 18.11.14 було проведено 2 рейда по вул. Саєнка, в ході роботи було складено 8 протоколів надано 21 припис з вимогою звільнити землі загального користування від будівельних матеріалів.

 

Сумісно з працівниками КП «Експлуатація Штучних Споруд» Житомирської міської ради проведено рейд по виявленню самовільного  підключення каналізації від приватних будинків до зливових мереж міста. В ході роботи зафіксовано 2 самовільних підключення по вул. Чехова, 11 гр. Осіпчуком О.О. та пров. 4 Смолянському, 11 гр. Черваток В.А.По факту порушення складено  адміністративні протоколи. Зобов’язано власників будинків демонтувати труби усунути виявлені порушення: пров. 4 Смолянський, 11, вул. Чехова, 11.
 
Самовільно без оформлення відповідної заявки та погоджень розпочато роботи по влаштуванню тротуарної плитки з порушенням існуючого асфальтового покриття тротуару по вул. Ф.Чопівського/Ст.Бульвар. По факту порушення на виконробаТзОВ «Приватбуд Плюс» Колодку А.Я. складено адміністративний протокол  та зобов’язано оформити належним чином виконання подальших робіт: вул. Ф.Чопівського/Ст.Бульвар.

Складено протокол за самовільне виконання робіт по влаштуванню фундаменту під огорожу по вул.Свободи 23.
 
Перевірено виконання раніше наданих приписів:
- ТОВ « Аммонн» ліквідовано несанкціоноване смітникове звалище по вул.    Небесної Сотні, 5.
- Власником житлового будинку прибрано будівельний матеріал по вул.Саєнко, 209.
- Після надання припису керівництвом Житомирського національного агроекологічного університету організовано роботи по вивозу зламаного гілля зі сторони вул. Вітрука, 12.
- КП « УАШ» Житомирської міської ради вивезено зламане гілля з проїжджої частини по вул.Небесної Сотні, 3 а.
- працівниками  ПП «ВЖРЕП № 8»організовано вивіз зламаного гілля по вул. Котовського, 31.
- Власником земельної ділянки по пр. Миру, 23 аГолік Р.Б. проведено роботи по встановленню зруйнованої секції тимчасової огорожі та укріпленню тимчасової огорожі в цілому.
- Після надання припису власником приватного будинку №37 по вул. Шелушкова  прибрано з тротуару будівельні ліса, які було встановлено без отримання погоджень та заважали пересуватись пішоходам.
- Під час здійснення контролю за станом благоустрою по вул. Свободи, 32 було виявлено сміттєзбірний майданчик, який обслуговується КП «АТП-0628» Житомирської міської ради та знаходиться в занедбаному стані. Після надання приписа контейнера пофарбовано , територію майданчика впорядковано.
 
Працівниками нашого підприємства проведено санітарний день «Чистий четвер» на якому прибрано земельну ділянку по вул. Жуйка 3, яка тривалий час не прибиралась та знаходилась в незадовільному санітарному стані, викликала безліч зауважень та нарікань з боку мешканців міста та гостей. Орендаря даної земельної ділянки не вдалося притягнути до адміністративної відповідальності в зв’язку з проживанням в іншому місті. По факту порушення КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради звернулась  до міського голови з клопотанням про винесення на сесію Житомирської міської ради питання про позбавлення ПП « Поліська Страхова компанія»правокористування зазначеною земельною ділянкою в зв’язку з невикористанням її за цільовим призначенням та систематичним порушенням вимог санітарних норм та правил, щодо утримання земельної ділянки в належному санітарному стані/

 

Після надання припису працівниками ЦМЛ № 1 організовано прибирання прилеглої території до лікарні зі сторони вул. Жуйка та В.Бердичівскої.
 
З метою безпечного проходу пішоходів ПАТ « Укртелеком» накрито тимчасовим накриттям оглядовий колодязь по вул. А.Векслера,1.
 
Комунальними службами міста виконано накриття оглядових та приймальних колодязів.

 

Інспекторами лінійного відділу проводиться щоденний контроль за станом сміттєзбірних майданчиків розміщених на території міста, ведеться постійна робота з підприємствами перевізниками твердих побутових відходів, а саме ТОВ «Екопоінт-Житомир», КП «АТП-0628» Житомирської міської ради, КП «ВЖРЕП» № 4; 11 Житомирської міської ради.У випадку виявлення порушенькерівникам зазначених підприємств надаються приписи за не виконання вимог, складаються адміністративні протоколи.

 

Робота інспекції в напрямку покращення стану благоустрою території міста продовжується.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare