Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5557
візитів всього: 482573
Прогноз погоди
Спортивні новини Житомира
29 жовтня 2012 року 12:54

 

МІНІ - ФУТБОЛ

На базі спортивного майданчика Житомирського державного технологічного університету у період з 22 по 26 жовтня 2012 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з міською федерацією міні-футболу (футзалу) проведено Чемпіонат міста серед студентських команд з міні-футболу «Молодіжна бутса».

У змаганнях взяло участь 8 команд вищих учбових закладів м. Житомира І-ІV рівнів акредитації.

У безкомпромісній боротьбі переможцем турніру стала команда Житомирського агротехнічного колледжу, яка у фіналі з рахунком 3:1 перемогла команду Житомирського державного університету ім. І.Франка.

У матчі за третє місце інтрига трималася до другого тайму, адже перший тайм між командами Житомирського державного технологічного університету та Житомирського військового інституту ім.С.П.Корольова національного авіаційного університету завершився з рахунком 3:3. У другому таймі дуже переконливо команда Технологічного університету довела свою перевагу, закінчивши матч з рахунком 9:3, і таким чином виборола третє місце.   

АРМРЕСТЛІНГ

У спортскладі «Атлет» управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з Житомирською міською федерацією армспорту 27 жовтня 2012 року було проведено відкритий Кубок міста з армспорту,  в якому взяло участь 40 спортсменів.

Змагання проводилися у шести вагових категоріях.

Перше загальнокомандне місце посіла команда м. Житомира, друге місце посіла команда м. Новоград-Волинського, а третє місце посіла команда м. Вінниці.

ШАХИ

У приміщенні ДЮСШ №1 управління освіти м. Житомира у період з  13 по 27 жовтня 2012 року було проведено Відкритий чемпіонат м.Житомира з шахів серед чоловіків та жінок, в якому взяло участь 44 спортсмени.

У змаганнях серед чоловіків І місце посів Веремій Богдан, ІІ місце – Олішевський Андрій, ІІІ місце – Випханюк Ігор, а серед жінок І місце виборола Кручак Леся, ІІ місце – Трофименко Діана, ІІІ місце – Тіторенко Ольга.

Кращим серед ветеранів став Венгловський Казимир, а серед юнаків – Колесниченко Павло.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare