Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482005
Прогноз погоди
Володимир Дебой оглянув ремонт вулиці Чехова
25 жовтня 2012 року 21:16

Огляд ремонту вулиці Чехова провів сьогодні, 25 жовтня 2012 року, під час об’їзду міста Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Вулиця близько 30 років була без жодних ремонтів. Мешканці скаржились: не просто пройти, навіть проїхати було складно. Тепер же не лише ремонтують покриття, а й встановлюють дитячий ігровий майданчик.

«Сьогодні ми капітально ремонтуємо покриття вулиці Чехова і разом з тим, проводимо благоустрій двору. Нині тут встановлюють якісний майданчик. До речі, сьогодні по місту встановлюють 5 дитячих ігрових майданчиків. У наступному році ми плануємо розпочати встановлення і спортивних майданчиків із турніками, бруссями, лавами для пресу, адже діти підростають, їм потрібно розвиватися», – повідомив міський голова Володимир Дебой.

До встановлення майданчику долучилися мешканці будинку. Дехто встановлює каруселі вже для онуків. Кажуть, коли самі долучаються до роботи – довше служитиме.

«Ми дуже вдячні міському голові за новий дитячий майданчик. Допомагати встановлювати його ми будемо всім будинком. Раніше тут майданчик був лише у 70-х роках, одразу після будівництва будинку. Спасибі. У нас тепер є місце, де можна відпочивати з дітьми», – говорить бабуся, мешканка будинку №10 по вул. Чехова.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare