Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477475
Прогноз погоди
Відкрито Монумент пам’яті медичним працівникам, загиблим в роки війни
24 жовтня 2012 року 17:32

Сьогодні, 24 жовтня 2012 року, на території Житомирської обласної клінічної лікарні імені О. Гербачевського було відкрито Монумент пам’яті медичним працівникам, загиблим в роки війни. Участь в урочистому відкритті пам’ятного знаку взяло керівництво області та міста, керівництво обласної організації ветеранів, а також працівники закладів охорони здоров’я.

«Монумент пам’яті – це символ вдячності загиблим медикам за їх самовіддану працю та символ віри у те, що лихоліття війни ніколи не повернеться» - наголосив Володимир Дебой.

Пам’ятний знак був побудований за ініціативи головного лікаря Житомирської Обласної лікарні Михайла Борщівського, яку підтримали керівники області та меценати Житомира. До робіт зі встановлення Монументу та впорядкування прилеглих територій долучились приватні підприємці та депутати міста і області.

«Я щиро дякую всім, хто допомагав у спорудженні цього Монументу пам’яті, адже це знак нашої поваги до долі тих людей, які не жаліли свого життя заради нашого майбутнього» - підкреслив Михайло Борщівський.

На встановлення Монумента було витрачено 70 тис. грн. Відкриття пам’ятного знаку приурочене до 68-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare