Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5523
візитів всього: 464691
Прогноз погоди
Володимир Дебой привітав усіх автомобілістів Житомира
23 жовтня 2012 року 14:39

Автомобілістів і дорожників Житомира та області вітали сьогодні, 23 жовтня 2012 року, із професійним святом керівництво області та міста.

Житомирський міський голова Володимир Дебой, вітаючи автомобілістів, зазначив: «Сьогодні ми серйозно працюємо над тим, щоб Житомир став безпечним містом, із кращою мережею автотранспорту. Якщо минулого року Житомир отримав 11 млн.грн. на ремонт доріг, то цьогоріч фінансування доріг зросло удвічі – до понад 20 млн.грн.».

За 9 місяців автомобілісти перевезли 60 млн. пасажирів: 40 млн. пасажирів ТТУ і 20 млн. пасажирів автоперевізники. Для того, аби не лише пасажирам, а й пішоходам було більш комфортно, – повідомив міський голова, – сьогодні у Житомирі встановлюють додаткові світлофори: нині працює ще один світлофор по вул. Черняхівського, готується до встановлення світлофорний об’єкт по вул. Андріївській, а також тривають роботи над освітленням та розміткою пішохідних переходів.

«Сьогодні свято автомобіліста і дорожника увійшло чи не в кожну родину. Я щиро вдячний вам за те, що ви присвятили своє життя важкій, відповідальній і дуже потрібній професії автомобіліста. Дай, Бог, вам та вашим родинам здоров’я та благополуччя. Зі святом вас!», – звернувся Володимир Дебой до присутніх водіїв, ремонтних робітників, диспетчерів, кондукторів, інженерно-технічних працівників, керівників підприємств і підрозділів автомобільного транспорту, приватних підприємців, зайнятих автомобільним бізнесом.

Кращим автомобілістам Житомира міський голова Володимир Дебой вручив подяки з нагоди професійного свята.

Сьогодні транспортна мережа Житомира складається з 39-ти маршрутів, із яких 26 – автобусні, 12 тролейбусних та 1 – трамвайний.

З метою покращення транспортного сполучення по місту, упорядкування роботи міських автобусних маршрутів на початку 2012 року затверджено нову автобусну мережу, відповідно до якої змінено схеми руху частини автобусних маршрутів, що забезпечило пряме транспортне сполучення тих районів міста, які раніше його не мали: Корбутівка – Польова, Богунія – Мальованка, вул. Баранова – Польова, вул. Івана Гонти – вул. Київська, Крошня – вул. Баранова, вул. Промислова – вул. Вітрука.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове