Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 476509
Прогноз погоди
Табір «Супутник» оздоровив цього року рекордну кількість дітей
17 жовтня 2012 року 12:49

 

Директор комунального підприємства «Реклама» Володимир Шуст у своєму виступі зазначив, що підприємство докладає усіх зусиль, щоб створити прекрасні умови для оздоровлення та відпочинку дітей. Вперше цього року проведено чотири зміни, в яких оздоровлено 837 дітей. Для порівняння у 2010 році із запланованих 600 путівок використано було лише 390, у 2011 році – 615.

Серед тих, хто відпочивали у таборі – 245 дітей пільгових категорій та 8 супроводжуючих. Цьогоріч було організовано шестиразове харчування дітей із розрахунку 37 грн. на одну дитину вдень, тоді як у попередні роки воно було 4 та 5-ти разове. Вперше також організовано власну випічку кондитерських та булочних виробів.  Це вдалося зробити за рахунок безпосередніх зв’язків з виробником, без оплати послуг посередників.

«На підготовку позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Супутник» до початку літнього оздоровчого сезону та для відновлення і поліпшення матеріально-технічної бази витрачено 392,8 тис. грн. коштів підприємства, тоді як у 2009 році тільки 100 тис. грн.», - відзначив Володимир Шуст. Він також повідомив, що вперше в цьому році від реалізації путівок одержано близько 1,5 млн. грн. і вже є прибуток, хоч в попередні роки це була збиткова діяльність.

У таборі було організовано продумане, цікаве, захоплююче дозвілля. Зокрема, Центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді проводились лекційно-тренінгові заняття з питань профілактики негативних явищ та впровадження цінностей здорового способу життя, зустрічі і бесіди з питань профілактики ВІЛ/СНІДу, ранніх статевих стосунків та небажаної вагітності, ігротеки. Впродовж літа проведено п’ять концертно-розважальних заходів Центру соціальних служб за участю громадської організації «Артлайн», міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради, міського палацу культури та молодіжних естрадних виконавців. Вперше міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запроваджено майстер-класи фолк-дизайну з мистецтва орігамі.

У цьому й в наступні роки зміцнюється матеріальна база табору і його можливості. За словами директора КП «Реклама» В.П.Шуста вже на осінні канікули планується прийняти у табір 125 дітей на відпочинок. 

 

 

Управління по звязках з громадськістю

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare