Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481501
Прогноз погоди
Ефективність використання міських ресурсів на оздоровлення та відпочинок дітей у 2012 році зросла
17 жовтня 2012 року 12:15

 

Заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Сікайло Л.М. у своєму виступі повідомила, що процес організації і проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей міста пройшов успішно. Загальна координація процесу оздоровлення забезпечувалась управлінням у справах дітей, сім’ї та молоді. За даними моніторингу, що проводився управлінням спільно з управлінням освіти міської ради впродовж 2012 року всіма формами оздоровлення та відпочинку охоплено 13 927 дітей міста, на що використано з міського бюджету – 502,9 тис. грн.

Оздоровлення відбувалось за цільовими путівками: для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей (управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради), для дітей, які перебувають на диспансерному обліку та дітей-інвалідів (управління охорони здоров’я міської ради),  творчо обдарованих дітей, переможців та призерів міських, обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсів, спортивних змагань тощо (управління освіти міської ради), дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (служба у справах дітей міської ради).

Діти змогли відпочивати у різних закладах всіх форм власності. Зокрема, у дитячому оздоровчому позаміському таборі «Лісовий берег», ЗАТ «Український науково-практичний центр народної та нетрадиційної медицини», позаміському закладі з оздоровлення та відпочинку «Супутник», обласних, всеукраїнських та міжнародних таборах.

Міський голова Володимир Дебой зазначив, «що на оздоровлення дітей міська влада звертає особливу увагу, як на дуже важливий і необхідний напрямок свої діяльності. У цьому році вперше 100% за кошти міського бюджету оздоровлено 280 дітей-сиріт, дітей з багатодітних, малозабезпечених родин».

Директор департаменту бюджету та фінансів міської ради Гаращук С.П. відзначив, що цього року зросла ефективність використання ресурсу, який виділяється із міського бюджету на оздоровлення дітей, що є функцією держави і здійснюється в основному через структури державних виконавчих органів. Як приклад, у 2009 році за міські бюджетні кошти було оздоровлено тільки 30 дітей пільгових категорій, у 2012 році – 280.

 

 

 

Управління по звязках з громадськістю

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare