Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 97
візитів сьогодні: 5705
візитів всього: 712944
Прогноз погоди
Виступ ансамблю «Вісла» завершив V Дні польської культури у Житомирі
15 жовтня 2012 року 10:13

 

Феєричний виступ польського ансамблю захопив глядачів своєю майстерністю, щирим співом і запальними танцями.

Ансамбль відвідав місто Житомир у Дні польської культури на запрошення та за домовленістю між міським головою Житомира Володимиром Дебоєм та президентом Плоцька Анджеєм Новаковським у травні цього року під час підписання Листа про наміри про співпрацю та встановлення партнерських стосунків.

Після фінального виступу ансамблю «Вісла» подякували колективу за подароване свято та підтримку польської культури, зміцнення міжнародних стосунків секретар міської ради Н.Леонченко, Генеральний консул Республіки Польща у Вінниці К.Свідерек, голова Житомирської обласної Спілки поляків України В.Лясковська-Щур.

Колектив молодих артистів, що складається з 45 осіб віком від 18 до 25 років, був утворений у 1995 році і з 2000 року є частиною Центру культури і мистецтва міста та підтримується владою Плоцька. Заступник директора Центру культури м. Плоцька Р.Малиновський та директор ансамблю «Вісла» П.Онишко висловили владі міста, організаторам Фестивалю «Веселка Полісся» та Днів польської культури, Генеральному консульству у Вінниці, польській громаді міста Житомира слова вдячності та впевненість у розвитку культурних проектів та подальшої співпраці між містами.

 

Управління по звязках з громадськістю 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare