Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 479375
Прогноз погоди
Житомирській школі №8 – 75 років
14 жовтня 2012 року 22:37
В обласній філармонії зібралися педагоги, учні і випускники школи. Привітати з цим чудовим святом всіх присутніх прийшли Житомирський міський голова Володимир Дебой, заступник міського голови Олександр Бочковський, заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Микола  Костюченко, в.о. начальника управління освіти міської ради Раїса Кошевич.

Вітаючи учнів, педагогів та випускників школи, Володимир Дебой зазначив: "75 років – це традиції. Це педагогічний досвід колективу. Гарні учні та успішні випускники - це гідна оцінка  досягнень педагогічного  колективу школи та потужний стимул для подальшої праці  і перемог".

Міський голова Володимир Дебой зауважив, що міська влада постійно допомагає навчальним закладам міста у виконанні поставлених завдань, та побажав педагогічному колективу ЗОШ №8 успіхів у реалізації задуманих планів. Очільник міста подарував колективу школи кольоровий принтер.

Кращі вчителі навчального закладу отримали відзнаки та нагороди від міської та обласної влади.

Багато добрих слів було сказано і випускниками школи – тим, які ще зовсім недавно сиділи за партою, а сьогодні досягли певних успіхів. Випускники школи низько  вклоняються педагогам за те, що вони  навчили їх думати, працювати, допомогли вибрати власний життєвий шлях.

 


Довідка
До війни це була школа №30, а з осені 1944 року –  №45 для дітей залізничників станції «Житомир».
У школі працює 62 педагогічних працівники, які не припиняють творчих пошуків, знаходять нові форми навчання і виховання підростаючого покоління. Це розумні, працьовиті, енергійні, талановиті професіонали, яких люблять діти, поважають батьки.
У  школі  навчається 706 дітей. Заклад є базовим в місті  з розвивального навчання.
ЗОШ №8 - переможець громадської акції « Флагман сучасної освіти України-2009».
Досвід учителів школи високо оцінений на міжнародній виставці «Сучасні навчальні заклади» (2010,2011 р.р.):  дипломи МОН України та АПН України за активну участь в інноваційній модернізації національної системи освіти.

Управління по зв′язках з громадськістю міської ради
 
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare