Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 481624
Прогноз погоди
Студенти медінституту показали Раїсі Богатирьовій свої навички у наданні першої медичної допомоги
13 жовтня 2012 року 18:05

12 жовтня 2012 року до Житомира на V з’їзд спеціалістів із соціальної медицини та організаторів охорони здоров’я України завітала Віце-прем’єр-міністр України, Міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова, а також заступник міністра охорони здоров’я Олександр Толстанов, які зустрілися із лікарями та керівництвом області і міста.

Раїса Богатирьова наголосила, що Житомирська область посідає провідне місце серед інших областей України в галузі охорони здоров’я, за що подякувала голові облдержадміністрації Сергію Рижуку. Реформування медичної галузі країни сьогодні дуже необхідне, – упевнена Міністр охорони здоров’я. Адже про ефективність уже перших кроків реформування медицини, зокрема, і ціноутворення на лікарські засоби, функціонування соціальних аптек, підвищення якості надання першої медичної допомоги, сьогодні говорять дані соціологічних досліджень та відгуки населення. «Ми йдемо правильним шляхом, говорячи про пріоритет первинної медико-санітарної допомоги, про концентрацію ресурсів на швидку розбудову цієї допомоги», – підкреслила Раїса Богатирьова.

Цього ж дня Міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова, голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, Житомирський міський голова Володимир Дебой оглянули науково-дослідну базу Житомирського інституту медсестринства, де студенти на манекенах показали свої навички у наданні першої медичної допомоги. Після огляду інституту Раїса Богатирьова відвідала один із кращих в Україні медичний заклад – Житомирський обласний перинатальний центр Матері і дитини.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare