Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 45
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482626
Прогноз погоди
Вітання міського голови Володимира Дебоя до Дня працівників освіти
5 жовтня 2012 року 09:34

Шановні освітяни, педагоги, вчителі!

Наполеглива праця освітян — це основа нашого майбутнього, це добробут та процвітання України. Багато сил та наснаги ви докладаєте у виховання підростаючого покоління.

Сьогодні розвиток освіти – це одне з найбільш пріоритетних завдань міської ради.  Використовуючи кошти міського бюджету, благодійників та систему співфінансування сьогодні відбувається заміна вікон,  ремонти шкіл та дошкільних навчальних закладів, встановлення спортивних майданчиків, проводиться оптимізація мережі дошкільних закладів, реалізується програма енергозбереження.

Я переконаний, що ваша повсякденна праця — це прямі інвестиції в майбутнє.

Своєю самовідданістю, відповідальною працею і постійним творчим пошуком ви закладаєте основи завтрашнього дня, формуєте інтелектуальний потенціал нашого міста, виховуєте справжніх особистостей, патріотів своєї батьківщини.

Щиро вітаю вас з професійним святом! Дякую вам за невтомну педагогічну діяльність, за  мудрість і знання, що ви даєте дітям, за любов до своєї професії.

Бажаю вам міцного здоров’я та терпіння, великої та щирої любові, злагоди та миру у сім’ї. Нехай ваші добрі справи окриляють та ведуть вас до нових звершень.

 

                      З повагою

                      Житомирський міський голова                                                                              Володимир Дебой

 

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare