Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477385
Прогноз погоди
Підготовка до осінньо-зимового періоду житлового фонду та шляхового господарства
3 жовтня 2012 року 17:33

 

Найбільш чутливим до початку опалювального сезону є житловий фонд. У цьому році на його капітальний ремонт використано 6,8 млн. грн. Для розуміння вартості комунальних послуг у квитанціях є повний їх перелік. Також після запровадження інституту старшого по будинку є можливість здійснення контролю за якістю надання послуг. Тільки після фактично виконаної роботи старшим по будинку підписується акт виконаних робіт.

Як зазначив Микола Боровець, у минулому році погашено борги КВЖРЕПів із заробітної плати у розмірі 4,5 млн. грн. і 4,5 млн. грн. кредитів. В цьому ж році за рахунок власних коштів житлово-експлуатаційні підприємства виконали значний об’єм робіт з підготовки господарства до осінньо-зимового періоду. Так, ними відремонтовано 336 житлових будинків, 496 електрощитових, 815 елеваторних вузлів, 1181 внутрішньобудинкових організованих зливостоків.

Проблемною залишається підготовка до зими відомчого житла, яке не обслуговується КВЖРЕПами, зокрема ДП «Житловик». Присутній на засіданні керівник не зміг пояснити неналежний стан підготовки цих будинків і численні проблеми, які там виникають.

 

Заступник міського голови М.П. Боровець також відзначив, що важливим напрямком роботи є підготовка до зимового періоду експлуатації об’єктів благоустрою міста, в першу чергу його шляхів.

Впродовж квітня-вересня 2012 року проведено роботи по відновленню асфальтобетонного покриття після розкопок на інженерних мережах КП «Житомирводоканал» та «Житомиртеплокомуненерго», ПАТ «Житомиргаз» та ВАТ «Укртелеком».

У 2012 році збільшилося фінансування капітального і поточного ремонту доріг і склало 27 млн. грн. КП «Управління автомобільних шляхів» відремонтовано асфальтобетонного покриття – 21,4 тис. кв.м , щебенево-грунтового покриття, на проїжджій частині вулиць – 53,5 тис. кв. м, відремонтовано 54 оглядових колодязі. Упродовж весняно-літнього періоду ліквідовано ямковість на головних магістральних вулицях та вулицях, де проходять маршрути громадського транспорту, прибудинкових територіях.

 

Управління по звязках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare