Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5615
візитів всього: 595102
Прогноз погоди
Володимир Дебой з італійською делегацією обговорили освітній проект для допомоги дітям міста
2 жовтня 2012 року 19:17

Сьогодні, 2 жовтня 2012 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой зустрівся із  представниками італійської делегації та освіти міста.

Під час зустрічі сторони обговорили перспективи подальшого співробітництва між Житомиром та італійським регіоном Емілія Романья, зокрема, і в підготовці проекту Європейського Союзу щодо запровадження інклюзивної освіти у спеціалізованих закладах міста, де навчаються діти з обмеженими можливостями.

Міський голова Володимир Дебой підтримує такий проект. Під час зустрічі керівник міста наголосив: інклюзивна освіта має бути запроваджена не в одному, а у всіх навчальних закладах, де здобувають освіту діти з особливими потребами, яких сьогодні у Житомирі понад 400.

Радник регіону Емілія Романья Джузеппе Паганні підкреслив: «Ми готові бути вашими партнерами у реалізації цього проекту та надавати підтримку, адже маємо налагоджені майже 20-річні відносини, особливо – у системі освіти».

Готовність допомогти у розробці проекту висловив ректор Житомирського державного університету ім. І.Франка Петро Саух, а також запевнив, що такий проект цікавий і для їх вищого навчального закладу, адже він випускає спеціалістів, які працюватимуть у подальшому з дітьми.

Таким чином результатом співпраці керівництва міста та італійського регіону може стати залучення коштів ЄС у місто Житомир на розширення та покращення мережі навчальних закладів для дітей з особливими потребами.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare