Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481500
Прогноз погоди
Володимир Дебой зустрівся із волонтерами міста
2 жовтня 2012 року 18:58

Зустріч міського голови Володимира Дебоя із найбільш активними волонтерами Житомира відбулася сьогодні, 02 жовтня 2012 року.

«Приємно, що сьогодні у Житомирі так багато молодих людей, які за покликом душі, свого внутрішнього бажання готові допомагати людям, долучатися до різноманітних заходів, які проходять у місті. Ви – молода і прогресивна частина суспільства і велика сила в розвитку міста», – мовив міський голова Володимир Дебой.

Керівник міста поспілкувався з ініціативною молоддю, нагородив кращі колективи волонтерів почесними грамотами, а також подякував за постійну допомогу та ініціативу в запровадженні соціальних проектів: «Я щиро дякую вам за постійну допомогу людям похилого віку, дітям, організацію соціальних акцій. Ви робите благородну справу».

У свою чергу, від волонтерського колективу Житомира міський голова Володимир Дебой отримав посвідчення почесного волонтера та іменну футболку.

Волонтери Житомира постійно допомагають людям поважного віку, людям з фізичними вадами, дітям з обмеженими можливостями. Учні та студенти є активними організаторами загальноміських заходів, благодійних акцій, просвітницької та профілактичної роботи. Волонтери міста постійно беруть участь у загальноміському прибиранні, висадженні дерев та квітів. Цьогоріч організація свята Дня міста також не обійшлася без волонтерської допомоги.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare