Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481503
Прогноз погоди
Про впорядкування розгляду деяких питань у сфері містобудування та архітектури
2 жовтня 2012 року 12:59

Сьогодні, 2 жовтня 2012 року відбулися громадські обговорення щодо розгляду проекту рішення міськвиконкому «Про впорядкування розгляду деяких питань у сфері містобудування та архітектури в м. Житомирі». Це вже треті обговорення даного проекту документа. До обговорення долучилися депутати міської ради, спеціалісти відповідних служб та виконавчих органів ради, що займаються питаннями у сфері містобудування та архітектури, громадських організацій, голови ОСББ та громадяни міста. Усі пропозиції, що надходили, враховані у даному проекті рішення міськвиконкому.

Як зазначила заступник начальника управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради Олена Крижановська,  розробка даного проекту регуляторного акту зумовлена докорінними змінами в містобудівному законодавстві, що відбулися починаючи з березня 2011 року, та у зв’язку із прийняттям нового Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”.

«У документі визначено порядок розгляду деяких питань містобудування та архітектури у нашому місті. Зокрема, щодо проведення реконструкції, капітального ремонту приміщень і квартир зі зміною функціонального призначення, влаштування балконів, лоджій, вітрин, пандусів, сходів до існуючих об’єктів, розташування тимчасових збірно-розбірних металевих гаражів, внутрішнього перепланування приміщень та квартир тощо»,  - поінформувала О.Крижановська.

Проект рішення «Про впорядкування розгляду деяких питань у сфері містобудування та архітектури у місті Житомирі» виноситься на розгляд виконавчого комітету 3 жовтня 2012 року.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare