Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464660
Прогноз погоди
200 кущів троянд з’явиться по вулицях Житомира
31 березня 2012 року 18:19

Понад 200 кущів троянд невдовзі з’являться по вулицях міста. Про це сьогодні, 31  березня повідомив міський голова Володимир Дебой. Квіти збираються висадити, як тільки температурний режим нормалізується і не становитиме загрози для рослин.

За словами керівника міста, місця визначатимуть відповідно до рекомендацій КП «Зеленбуд», на тих територіях, де найбільш імовірне збереження насаджень та догляд за ними.

Володимир Дебой зазначив, що цьогоріч продовжуватиметься курс на озеленення та уквітчання міста, а також облаштування парків і скверів.

Зокрема, буде відновлено роботу фонтану «Людина і космос» на площі Польовій, відновлять зовнішнє освітлення скверу біля цього фонтану, а сквер по вулиці Щорса прикрашатиме металева композиція «Дівчина Весна». Адже у Житомирі таких мальовничих куточків, як відновлений сквер на Замковій горі, сквер у парку «30-річчя перемоги» має бути більше, – упевнений міський голова.

Сьогодні у сквері біля фонтану та в районі кінотеатру "Космос" на площі Польовій прибирали сміття, а також саджали та підбілювали дерева.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове