Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482020
Прогноз погоди
Не сміти! Будь людиною! (ФОТО)
31 березня 2012 року 17:39

Таблички із написами «Не сміти! Будь людиною», «Не сміти! Тут працювали діти»  відсьогодні з’являються на прибраних під час загальноміського благоустрою територіях. Про це повідомив сьогодні, 31 березня, під час садіння дерев міський голова Володимир Дебой.

«Цьогоріч ми започаткували таку ініціативу: учбові заклади та інші колективи, які вийшли працювати на загальноміське організоване прибирання, отримали таблички із закликами не смітити на на вулицях міста і чистих територіях. Таблички будуть стояти на прибраних ділянках. Адже чисто не там, де весь час прибирають, а там, де не смітять, де люди поводять себе толерантно, де цінують і поважають працю інших людей», – зазначив керівник міста.

Ініціатори впевнені: тепер, прочитавши такий заклик кожен цивілізований мешканець Житомира подумає, варто кидати сміття на території, яку прибирали діти, сусіди, колеги чи ні.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare